X
Previous | Next

Fort Heemstedestraat 63 Weesp

Save property
This apartment is Sold

Description

Opgelet!

Wij verkopen een energiezuinige (A label) maisonnette in Weespersluis van wel 80 m2 met 2 slaapkamers, terras, vloerverwarming-koeling, warmtepomp en zonnepanelen.

Achter de entree deur van de woning bevindt zich een ruime hal met de meterkast, toilet en trap naar de tweede verdieping. Aan het einde van de hal een zwarte stalen deur die opent naar de woonkamer. De zithoek is aan de voorzijde van de woning en heeft een frans balkon met kiep-kantel ramen. De keuken bevindt zich aan de achterzijde van het appartement met een openslaande deur naar het zonneterras. Door de ligging van het appartement is het terras erg privé omdat er geen buren langs hoeven.
De moderne kleurrijke keuken is voorzien van alle gemakken waaronder een Bora kookplaat met geïntrigeerde afzuiging, AEG vaatwasser, AEG oven en veel bergruimte voor keuken gerei. In de hoge keukenkast bevindt zich de koelkast en vriezer met lades.

Tweede verdieping
Op deze verdieping zijn twee ruime slaapkamers en een badkamer. De slaapkamer aan de voorzijde wordt nu gebruikt als babykamer en thuiswerkkantoor. Aan de achterzijde de tweede slaapkamer die in formaat iets groter is. Grenzend aan deze slaapkamer bevindt zich de badkamer welke keurig is betegeld met op een wand speelse groene tegels. Verder is de badkamer voorzien van een douche, wastafel met meubel, verwarmde spiegel en toilet. Tijdens de bouw is er een waterdrukverhoger geplaatst waardoor de huidige douche zou kunnen worden vervangen door een regendouche. Vanaf de overloop is er toegang tot een praktische berging waar de aansluiting zit van de wasmachine, tevens bevindt hier zich ook de balansventilatie installatie.

Beneden aan de achterkant vind je een berging met voldoende ruimte voor bijvoorbeeld een scooter of een bakfiets, een fiets en een kinderwagen.

Omgeving
De vestingstad Weesp is al 9 eeuwen oud, maar heeft nog niets aan charme en levendigheid verloren. Het stadje heeft een kleinschalig centrum met veel lokale ondernemers. Ook zijn er veel terrassen en is er een gevarieerd verenigingsleven. Weesp telt nu zo'n 18.000 inwoners, die kunnen genieten van een fijn woon- en werkklimaat.
De omgeving nodigt uit tot actief buitenleven. Weesp ligt op een kruising van water (de Vecht), groen (natuurgebied Naardermeer), heeft vele fiets- en wandelpaden en beschikt over een eigen golfbaan. De twee basisscholen die recent in Weespersluis zijn geopend bevinden zich op minder dan 5 minuten lopen van de woning. In de omgeving worden ook stadsparken ontwikkeld (Weesperpark en het Gouwpark) alsmede twee strandjes. Op termijn zal in Weespersluis ook een winkelcentrum openen.


Bijzonderheden:

-Energielabel A
-Bouwjaar 2020
-Gasloos
-Elektrakosten € 59,-- per maand
-80m2 woonoppervlakte
-Warmtepomp
-Zonnepanelen
-2 verdiepingen
-Eigen berging
-VVE maandelijkse kosten € 83,30
-Vrijstelling overdrachtsbelasting kan van toepassing zijn
Read full description

Features

Transfer of ownership

Available at
By mutual agreement

Construction

Type of house/apartment
Upper-floor apartment
Building type
Upper-floor apartment
Type of construction
Existing property
Year of construction
2020
Under construction
No

Details

Facilities
Juliet balcony/balconet, Mechanical ventilation system, TV cable, zonnepanelen
Open porch
No
Permanent habitation
Yes
Roof covering
Flat roof

Surface Area and Volume

Floor space
80 m²
Volume
295 m³

Layout

Number of rooms
3
Number of bedrooms
2
Number of floors
2
Number of floors
2
Number of bathrooms
1
Bathroom amenities
Shower, Toilet, Floor heating, Washbasin, Washbasin furniture
Kitchen type
Built-in appliances, Open-plan kitchen

Insulation and heating Insulation and heating

Heating type
Heat pump

Energy rating

Energy rating
A
End date energy label
2030-11-08

Land registry details

Cadastral designation
Weesp B 6736
Ownership structure
Full ownership

Outside Area

Garden type(s)
Sun terrace
Main garden at the back
No
Total area
18 m²

Garage

Garage types
No garage

Parking

Facility
Public parking

Storage space

Number
1
Type of property
Basement storage
View all features

All photos

Share this property