X
Previous | Next

Loevesteingracht 42 Weesp

Save property
This apartment is Sold

Description

Wonen op de Loevesteingracht is een combinatie van modern en comfortabel wonen met de sfeer van de Amsterdamse grachten.

De wijk Vechtrijk is een mix van rijk gedecoreerde architectuur en een strakke Oudhollandse classicistische stijl, wat zorgt voor een afwisselende en sfeervolle uitstraling. Knusse straatjes, pittoreske huizen en groene oevers; wonen in Vechtrijk voelt als wonen in een vestingstadje langs de Vecht. De Loevesteingracht zelf is vaarwater dat direct uitkomt op het Gouwmeer, maar het staat ook in verbinding met de sluis naar de Vecht.

In Vechtrijk komt ook het 'centrum' van Weespersluis met een haven, een sluis, winkels, een strandje aan het water, visplekken en een groen park. Vechtrijk biedt een uniek en sfeervol straatbeeld door de mix van strak vormgegeven huizen en woningen met rijke details, zoals gevelversieringen, trappetjes bij de voordeur en erkers.

Indeling
Vanaf de gracht loop je via de voortuin naar de entree van de woning. Bij binnenkomst vind je een ruime hal met trap naar boven, trapkast, toilet en genoeg ruimte voor een garderobe. Vanuit de hal loop je via de deur de woonkamer binnen. Opvallend zijn de hoge plafonds en grote open ruimte. De nog zelf uit te zoeken keuken ligt aan de voorkant van de woning en kijkt uit over de gracht. De gehele woning is voorzien van vloerverwarming. De vloer op de begane grond is afgewerkt met hoogwaardige PVC gelegd in eiken visgraat motief. De woning is direct tijdens de bouw al naar achter uitgebouwd en heeft openslaande deuren naar de nog aan te leggen tuin op het Zuidwesten. De tuin heeft achterin een vrijstaande berging en de tuin loopt met een brede strook langs het huis zodat de voortuin en de achtertuin helemaal met elkaar verbonden zijn.

Eerste verdieping
De overloop biedt toegang tot de trap naar boven, 4 slaapkamers en de badkamer. Aan de voorzijde van de woning is een ruime slaapkamer met uitzicht over de Loevesteingracht. Grenzend aan deze slaapkamer is de badkamer. Deze verdieping is afgewerkt met hetzelfde PVC als de begane grond maar hier is ervoor gekozen het klassiek in de lengte te keggen. De trap naar de tweede verdieping scheidt de badkamer van de slaapkamer die is aan de achterzijde van de woning ligt. De overige twee slaapkamers kijken uit over de tuin.

Tweede verdieping
Deze verdieping is verrassend compleet, met twee ruime kamers en een opbergmogelijkheid in de nok. Er is de mogelijkheid om op deze verdieping nog een badkamer te realiseren, de belangrijkste voorbereidingen daarvoor (warm/koud water, afvoer) zijn al getroffen.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 2022 (nog in aanbouw)
- Vloerverwarming op elke verdieping
- Gestuukte wanden
- Visgraat PVC vloer op de begane grond, klassieke lengtemotief op de verdiepingen
- Uitbouw op de begane grond
- 5 slaapkamers en de mogelijkheid voor een extra slaapkamer of badkamer
- Parkeerplaats op mandelig terrein
- Warmtepomp
- Gasloos
- Energielabel A
- De Artist Impressies, video's en foto's zijn puur indicatief om een sfeer aan te geven, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend
- Belastingen ten gunste van de verkoper
- De woning is reeds opgeleverd en te bezichtigen
Read full description

Features

Transfer of ownership

Available at
By mutual agreement

Construction

Type of house/apartment
Single-family home
Building type
Semidetached house
Type of construction
Existing property
Year of construction
2022
Under construction
No

Details

Permanent habitation
Yes
Roof covering
Gabled roof

Surface Area and Volume

Floor space
171 m²
Lot
2030 m²
Volume
758 m³

Layout

Number of rooms
6
Number of bedrooms
5
Number of floors
3
Number of bathrooms
1
Kitchen type
Open-plan kitchen

Insulation and heating Insulation and heating

Heating type
Heat pump

Energy rating

Energy rating
A
End date energy label
2032-01-01

Land registry details

Cadastral designation
Weesp F 2810
Surface area
248 m²
Ownership structure
Full ownership
Cadastral designation
Weesp F 2801
Surface area
1782 m²
Ownership structure
mandelig

Outside Area

Garden type(s)
Backyard, Front garden, Side garden
Main garden at the back
No

Garage

Garage types
No garage

Parking

Facility
Public parking

Storage space

Number
1
Type of property
Detached (wood)
View all features

All photos

Share this property